minajpoland.pl

minajpoland.pl

Nicki Minaj a Christina Aguilera

Nicki Minaj a Christina Aguilera

Joe Hahn- wokal, keyboard, próbki, gramofony

Dave „Phoenix” bass guitar Ferrell-

Rob Bourdon- perkusisty

Chester Bennington- ołów Singera 

Zmieniacz gier

Hybrid Theory jest znany na całym świecie jako jeden z najlepszych płyt, jakie kiedykolwiek zostało nagrane w studio.dotsplanet.pl/tag-produktu/posciel-mlodziezowa/ Linkin Park wziął muzykę rap / rockową na inny poziom i jest zdecydowanie największym albumu grupy o aktualne. Linkin Park dał doskonały plan, w jaki sposób zabrać muzykę do innego level. 

The Band Dyskografia

Studio Albums

Hybrid Theory (2000)

Nicki Minaj a Christina Aguilera

Meteora (2003)

Minutes to Midnight (2007)

A Thousand Suns (2010) 

Inne albumsA 

Reanimation- remix album (2002)

Transmisje na żywo w Teksasie album (2003)

Kolizja Coarse- z Jay Z (2004)

Road to Revolution Live At Milton Keynes (2008) 

Nie ma wątpliwości, że Linkin Park to jedna z najlepszych grup rap / rockowych naszych czasów, a ich styl muzyczny jest niczym czystego geniuszu.

Artykuł napisany przez: